Ekinci Mahallesi’nde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi’nde bir bahçede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı. Olay yerine yapılan ihbar doğrultusunda itfaiye ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Yangının neden kaynaklandığına dair henüz net bir bilgi bulunmazken, alevlerin hızla yayılması endişe yarattı. İtfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınması için yoğun bir çaba […]

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi’nde bir bahçede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.
Olay yerine yapılan ihbar doğrultusunda itfaiye ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Yangının neden kaynaklandığına dair henüz net bir bilgi bulunmazken, alevlerin hızla yayılması endişe yarattı.
İtfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınması için yoğun bir çaba gösterdi. Ekiplerin etkili müdahalesiyle, alevler kısa süre içinde söndürüldü. Yangın sırasında bahçede belirli ölçüde zarar meydana gelirken, itfaiyenin zamanında müdahalesi daha büyük bir felaketin önüne geçti.
Yangın anında çevredeki vatandaşların da duyarlı davranarak hemen itfaiye ekiplerine haber vermesi, olayın büyümesini engelledi. İtfaiye yetkilileri, yangınların önlenmesi için vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Exit mobile version