Ekranları Kilitleyen Samandağlı

Uyuşturucu Mafyası aracına bindi, polis gözaltına aldı, serbest kalınca da Mafya tarafından kaçırıldı, Polisler kurtardı! ATV ekranlarında, haftanın Perşembe günleri yayınlanan, Kenan İmirzalioğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programının geçtiğimiz haftaki konuğu, Hatay-Samandağlı hemşerimiz Cumali Miçooğulları oldu. 33 yaşındaki Samandağlı Cumali Miçooğulları, yarışma sunucusu İmirzalioğlu’na hayatını anlattı, yaşadığı ilginç, korkutucu anıları izleyicilerle paylaştı. […]

Uyuşturucu Mafyası aracına bindi, polis gözaltına aldı, serbest kalınca da Mafya tarafından kaçırıldı, Polisler kurtardı!

ATV ekranlarında, haftanın Perşembe günleri yayınlanan, Kenan İmirzalioğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programının geçtiğimiz haftaki konuğu, Hatay-Samandağlı hemşerimiz Cumali Miçooğulları oldu. 33 yaşındaki Samandağlı Cumali Miçooğulları, yarışma sunucusu İmirzalioğlu’na hayatını anlattı, yaşadığı ilginç, korkutucu anıları izleyicilerle paylaştı.

Miçooğulları, uyuşturucu mafyasının aracına yanlışlıkla bindiğini, Polis operasyonunda ise uyuşturucu mafyasının adamı zannıyla gözaltına alındığını, suçsuz olduğu anlaşıldığında da serbest bırakıldığını, ama bu kez de mafya tarafından kaçırıldığını ve yine polisin kendisini kurtarıldığını anlattı.
Yarışmaya Hatay-Samandağ’dan katılan Cumali Miçooğulları, mafya tarafından kaçırılma anısını anlatırken, izleyiciler ekranlara kilitlendi.
18 yaşından beri dünyayı gezen, 33 yaşındaki Samandağlı Cumali Miçooğulları, yarışmaya ilimiz Hatay’dan katıldı. 67 farklı ülkeyi seyahat eden Cumali, seyahat anılarından oluşan 2 kitap yazdı. Otellerde çalışırken yabancı insanlardan etkilenen Cumali, seyahat yolculuğunun bu şekilde başladığını dile getirdi.
UYUŞTURUCU MAFYASININ ARACINA BİNMİŞ
Cumali, 19 yaşındayken, ailesine, Şam Üniversitesi’nde arkeolojiyle ilgili bir sempozyuma katılacağını söyleyerek seyahate çıktı. 3 aylık bir seyahat planı yapan Cumali, otostop yaparak yolculuk yapmayı planladı. Lübnan’dan çıkıp Ürdün’e geçtiği sırada, bir uyuşturucu mafyasının aracına bindiğini söyledi.
POLİS GÖZALTINA ALDI
6 aydır polis ekiplerinin bu mafyayla ilgili istihbarat çalışmaları yaptığını belirten Cumali, operasyonda gözaltına alındığını anlattı. 2 gün boyunca nezarethanede kalan Cumali’nin başına gelenlerse serbest bırakılınca da bitmedi.
MAFYA ÜYELERİ TARAFINDAN KAÇIRILDI
Polislerin serbest bırakmasının ardından, bu sefer de mafya üyeleri tarafından kaçırıldığını anlattı. Cumali, kaçırıldığı süreçte sıkıntılı zamanlar geçirdiğini söyledi. Polisler tarafından kurtarılan Cumali, olaydan sonra Mısır’a gittiğini söyledi. Yarışmacının başından geçenleri duyan Kenan İmirzalıoğlu, kulaklarına inanamadı.
100 BİN TL’LİK SORUYA KADAR GELDİ
Yarışmada iyi bir performans sergileyen Cumali, 100 bin TL’lik soruya kadar geldi. Yarışmacı, “İtalya’da hangi sayının Romen rakamlarıyla yazılmış halinin uğursuz olduğuna inanılır?” sorusu karşısında uzun bir süre düşündü. Çekilme kararı alan Cumali, devam etseydi “13” yanıtını vereceğini söyledi. Sorunun doğru yanıtı “17” şıkkı çıkınca, yarışmacı üzüldü. Cumali, 50 bin TL alarak yarışmada veda etti.

Exit mobile version