Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emek, Barış, Demokrasi Güçleri Dayanışması

Antakya’da ‘Emek, Demokrasi ve

Antakya’da ‘Emek, Demokrasi ve Barış Güçleri Dayanışması’ adı altında, parlamentonun iki Partisine mensup yöneticiler bir araya geldi. CHP İl Başkanı, Antakya ve Defne İlçe Başkanları ile yöneticilerinden oluşan CHP heyeti, Salı günü HDP İl Yönetimi’ne ziyarette bulundu.
Ziyaretle ilgili HDP’nin değerlendirmesi şöyle:
“Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Antakya İlçe Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yöneticileri Heyeti, Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığımızı ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaretleri emek, barış ve demokrasi güçlerinin dayanışması açısından anlamlıdır, değerlidir. Kendilerine Partimiz adına teşekkür ediyoruz.
Bu diyaloğumuzun artarak devam etmesini ve saray saltanatına karşı mücadelemizde, başta sandık ve seçim güvenliği olmak üzere, ortak vatanımızın selameti adına dayanışmamızın güçlenmesini temenni ediyoruz.”
Bu arada, yöneltilen bir eleştiriye cevaben de, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nun kısa yorumu şöyle oldu:
“Ülkenin bütünlüğe ihtiyacı var. Biz, bu ülkede yaşayan ve teröre bulaşmayan herkesi; rengiyle, meşrebiyle, düşünceleriyle beraber seviyoruz. Hepimiz birlikte Türkiye’yiz. Biz, ayrıştırmayı doğru bulmuyoruz. Bu zaman diliminde daha da birbirimize sarılmamız gerekmektedir. Endişelenmeye gerek yok. Sevgi ve kardeşlikten sadece güzellik, huzur ve mutluluk doğar.” -Cemil Yıldız-