Emniyet Müdürü Arıbaş’tan iade-i ziyaretler

Esnaf Başkanlarından Çerçeveli Ayna, ATSO’dan Tablo… Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, ilimizde göreve başlaması vesilesiyle kendisine tebrik ziyaretine giden kişi ve kurumlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, dün ilk olarak Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ne ziyarette bulundu ve Birlik Başkanı Kadir Teksöz ile Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen […]

Esnaf Başkanlarından Çerçeveli Ayna, ATSO’dan Tablo…

Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, ilimizde göreve başlaması vesilesiyle kendisine tebrik ziyaretine giden kişi ve kurumlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, dün ilk olarak Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ne ziyarette bulundu ve Birlik Başkanı Kadir Teksöz ile Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette, esnaf temsilcileri, yeni İl Müdürü Arıbaş’a çerçeveli mobilya bir ayna hediye etti.

Emniyet Müdürü Arıbaş, daha sonra Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) gitti. Burada da Arıbaş’a, Hatay’ın kurtuluşunu simgeleyen Türk Bayrağı ile kadınının yer aldığı bir tablo hediye edildi. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Konukları İl Emniyet Müdürüne “Hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar dileriz” dedi ve ardından da şu paylaşımı yaptı:

“Hatay İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Arıbaş, Odamızı ziyaret etti. Sayın Müdürümüzü; Meclis Başkanımız Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Eşref Taner Özkaya, Meclis üyemiz Ömer Gürbüz, Genel Sekreterimiz Ali Mullaoğlu, Genel Sekreter Yardımcımız Erhan Yağız ile birlikte ağırladık. Sayın Müdürümüze, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” -Duygu Ertaş-

Exit mobile version