En zor 90 dakika pazar günü oynanacak

Süper ligin 9.haftasında lider Fenerbahçe ile 5. sıradaki Hatayspor 22 Ekim Pazar günü karşı karşıya geliyor. Ülker stadyumunda 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe-Hatayspor maçı saat 19.00’da başlıyor. Süper ligde geride kalan 8 haftalık süreçte çıktığı maçların tamamını kazanarak 24 puanla yenilgisiz beraberliği bile olmadan tüm maçlarını kazanarak lider olan Fenerbahçe’nin rakibi Hatayspor. Bordo-beyazlı ekip de,. […]

Süper ligin 9.haftasında lider Fenerbahçe ile 5. sıradaki Hatayspor 22 Ekim Pazar günü karşı karşıya geliyor.

Ülker stadyumunda 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe-Hatayspor maçı saat 19.00’da başlıyor.

Süper ligde geride kalan 8 haftalık süreçte çıktığı maçların tamamını kazanarak 24 puanla yenilgisiz beraberliği bile olmadan tüm maçlarını kazanarak lider olan Fenerbahçe’nin rakibi Hatayspor. Bordo-beyazlı ekip de,. 8 maçta 3 galibiyet ve 5 beraberlik ile ligin namağlup 3 ekibinden biri…

22 Ekim Pazar Fenerbahçe – Hatayspor maçı iki takımın özelliklerinden mutlaka birinin yok olmasını beraberinde getirecek.

Fenerbahçe galip gelirse Hatayspor’un namağlup ünvanı silinecek, maç berabere biterse Fenerbahçe ilk kez bu sezon ligde puan kaybetmiş olacak. Hatayspor galip gelirse de Fenerbahçe’nin namağlup ünvanı geride kalmış olacak. Birçok bakımdan özellikli bir 90 dakika.

Hafta içinde iki takımın teknik direktörleri de açıklamalarında maçın çok zor geçeceği noktasında birleşiyorlar. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail kartal, Volkan Demirel liderliğindeki Hatayspor’un bu noktaya tesadüfi gelmediğini söylerken, Volkan Demirel de İsmail Kartal için “Bu sezon çıktığı lig ve Avrupa’daki bütün maçlarını kazandı” açılaması yaptı.

Exit mobile version