Engelli hayvanlar için mama gönderen gönüllü

6 Şubat depremi unutuluyor ama unutmayan kadim dostlar da var. İşte bunlardan biri Antalya’da engelli hayvanlar bakım merkezi kurarak sokak hayvanlarına gönlünü ve imkanını seferber eden Çağrı sert. Çağrı Sert depremin başından bu yana Hatay’a sokak hayvanları için düzenli mama gönderiyor. Aralıksız devam eden mama desteğine bir yenisi daha eklenirken; hayvan dostu Çağrı sert, sosyal […]

6 Şubat depremi unutuluyor ama unutmayan kadim dostlar da var. İşte bunlardan biri Antalya’da engelli hayvanlar bakım merkezi kurarak sokak hayvanlarına gönlünü ve imkanını seferber eden Çağrı sert. Çağrı Sert depremin başından bu yana Hatay’a sokak hayvanları için düzenli mama gönderiyor. Aralıksız devam eden mama desteğine bir yenisi daha eklenirken; hayvan dostu Çağrı sert, sosyal medya hesabında Hatay ve Hatay’daki sokak hayvanlarına yönelik anlamlı şu mesajı yayınladı .
“Bugün yine Hatay’ı anlatacağım. Engelli Hayvanlar’ı artık 3 bölümde anlatıyorum: Engelli hayvanlar, yasaklı ırklar ve Hatay. Hatay bir parçamız oldu bizim. Az yetebiliyorum artık, o kadar sınırlı, kısıtlı ki her şey, gönlümden geçenin belki onda biri yapabildiğim, belki yüzde biri. Ama o tek paket mamayı gönderebilmek bile benim için özel bir bağ.
Depremi de, korkusunu da, etkisini de yaşayan biliyor sadece. Bilmeyen de dönüp hayatına devam ediyor.
Hatay’ı anlatırken bir eksiğim bugün, Ümit yok. O bugün Hatay’a gidiyor. Aklım ve bedenim burada olsa da, benim de gönlüm onunla Hatay’a gidiyor. Onu tanımasaydım, Hatay için yapabildiklerimin muhtemelen hiçbirini yapamazdım. Bir kez daha diyorum: “En kötüden en iyiyi çıkardık biz” ve tüm zorluklara inat, birlikte devam edeceğiz. Unutmayacağız. Unutturmayacağız.”

Exit mobile version