Engelli vatandaş mazgala sıkıştı

Hatay’ın Antakya ilçesinde, zihinsel engelli bir vatandaşın ayağı yol üzerindeki mazgala sıkıştı. Olay, Kışla Saray Mahallesi’nde gerçekleşti ve itfaiye ekiplerinin başarılı kurtarma operasyonu kameraya yansıdı. Olay, zihinsel engelli kişinin mazgala ayağının sıkışması sonucu yaşandı. Kendi başına kurtulmaya çalışamayan vatandaşın ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, mazgal […]

Hatay’ın Antakya ilçesinde, zihinsel engelli bir vatandaşın ayağı yol üzerindeki mazgala sıkıştı. Olay, Kışla Saray Mahallesi’nde gerçekleşti ve itfaiye ekiplerinin başarılı kurtarma operasyonu kameraya yansıdı.

Olay, zihinsel engelli kişinin mazgala ayağının sıkışması sonucu yaşandı. Kendi başına kurtulmaya çalışamayan vatandaşın ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, mazgal demirlerini genişleterek engelli vatandaşın ayağını güvenli bir şekilde kurtardı.

Okan Dinç, olay sonrası mazgalların tehlikeli olabileceğine dikkat çekerek, “Bugün bir engelli arkadaşımız, deprem sonrası açık kalan mazgala ayağını sıkıştırdı. İtfaiye ekipleri sağ olsun hemen müdahale ettiler ve sorunu çözdüler. Şükür ki ciddi bir sorun yaşanmadı. Ancak buradan geçerken motorlu araç kullanıcılarının ve yayaların daha dikkatli olmaları gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde de benzer bir olay yaşandı. Mazgallar gerçekten tehlikeli olabilir” dedi.

Olayın ardından itfaiye ekiplerinin dikkatli çalışması sayesinde engelli vatandaşın sağlığına kavuştuğu ve herhangi bir yaralanma yaşanmadığı bildirildi. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version