Engelsiz geleceğe adımlar

Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenen Engelliler Haftası etkinlikleri, Engelsiz Dünya Federasyonu ve Arsuz Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen “Bugünden Engelsiz Geleceğe” konseri ile renklendi. Muhteşem bir atmosferde geçen konserde Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen ve üyelerinden oluşan ‘Engelsiz Halk Müziği Korosu’, söyledikleri türküler ve gösterilerle büyük beğeni topladı. Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Engelsiz Dünya […]

Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenen Engelliler Haftası etkinlikleri, Engelsiz Dünya Federasyonu ve Arsuz Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen “Bugünden Engelsiz Geleceğe” konseri ile renklendi. Muhteşem bir atmosferde geçen konserde Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen ve üyelerinden oluşan ‘Engelsiz Halk Müziği Korosu’, söyledikleri türküler ve gösterilerle büyük beğeni topladı.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Engelsiz Dünya Federasyonu Başkanı Serhat Gökpınar ve birçok yerel yönetici, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşen konser, unutulmaz anlara sahne oldu. Konserin ardından ise halk oyunları ekibi gösterilerini sergiledi. Programın sonunda Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ve Engelsiz Dünya Federasyonu Başkanı Serhat Gökpınar, engelsiz halk korosuna ve halk oyunları ekibine çiçek takdim etti.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version