Enkazdan Nikah Masasına umut hikayesi

Kahramanmaraş’taki depremin merkez üssü olan Ebrar Sitesi’nde 3 gün enkaz altında kalan ve annesi ile iki kardeşini kaybeden Tuğçe Kalmış, kendisine destek olan nişanlısı Enes Kılavuz ile evlendi. 6 Şubat 2023’teki depremde sağ bacağını kaybeden ve 23 ameliyat geçiren Tuğçe Kalmış, deprem sonrası nişanlandığı Enes Kılavuz ile dünyaevine girdi. Düğün, Kahramanmaraş’ta özel bir tesiste gerçekleşti […]

Kahramanmaraş’taki depremin merkez üssü olan Ebrar Sitesi’nde 3 gün enkaz altında kalan ve annesi ile iki kardeşini kaybeden Tuğçe Kalmış, kendisine destek olan nişanlısı Enes Kılavuz ile evlendi.

6 Şubat 2023’teki depremde sağ bacağını kaybeden ve 23 ameliyat geçiren Tuğçe Kalmış, deprem sonrası nişanlandığı Enes Kılavuz ile dünyaevine girdi. Düğün, Kahramanmaraş’ta özel bir tesiste gerçekleşti ve nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel kıydı.

Tuğçe Kalmış, “Beni sevgi iyileştirdi, Enes iyileştirdi. Enes, hem anne hem baba oldu bana. Sevgi her şeyin üstesinden gelir” dedi. Enes Kılavuz ise çok zor günler geçirdiklerini ama sonunda mutlu olduklarını belirterek, “Kurtuluşumuzu en güzel şekilde taçlandırıyoruz” diye konuştu.

Düğüne, Tuğçe’yi enkazdan kurtaran Demir Export Tahlisiye ve Arama Kurtarma ekibi de çelenk göndererek genç çifte mutluluklar diledi. Çift, düğünlerinde davetlilerle birlikte eğlendi. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version