Epik Sanat Tiyatrosu’ndan “Yaşamak Şakaya Gelmez” Oyunu

Tiyatroseverler ve edebiyat tutkunları için Hatay’da kaçırılmayacak bir etkinlik düzenleniyor. TÖBSEN tarafından organizasyonu yapılan ve Epik Sanat Tiyatrosu’nun hazırladığı “Haziran’da Ölmek Zor” anma etkinliği, Nazım Hikmet’in anısına ithaf edilen “YAŞAMAK ŞAKAYA GELMEZ” adlı oyunla taçlanacak. Nazım Hikmet’in eserlerinden ilham alınarak sahneye konulan bu özel oyun, 8 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Doğuş Okulları’nda izleyiciyle buluşacak. […]

Tiyatroseverler ve edebiyat tutkunları için Hatay’da kaçırılmayacak bir etkinlik düzenleniyor. TÖBSEN tarafından organizasyonu yapılan ve Epik Sanat Tiyatrosu’nun hazırladığı “Haziran’da Ölmek Zor” anma etkinliği, Nazım Hikmet’in anısına ithaf edilen “YAŞAMAK ŞAKAYA GELMEZ” adlı oyunla taçlanacak.

Nazım Hikmet’in eserlerinden ilham alınarak sahneye konulan bu özel oyun, 8 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Doğuş Okulları’nda izleyiciyle buluşacak. Sanatseverlerin ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik, Nazım Hikmet’in unutulmaz şiirleri ve yaşamından önemli kesitleri sahneye taşıyacak.

-Meriç Demiray-

Exit mobile version