Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan, Hatay ile ilgili konuştu:

Sıkıntı Var, Gidermemiz Gerekir,

Sıkıntı Var, Gidermemiz Gerekir, Adımlar Atılıyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hatay ile ilgili konuşmasında, “Biz, yeni bir Kobani yaşamak istemiyoruz ve bunu yaşatmayacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilimizle ilgili dün Partisinin Afyon toplantısındaki konuşması şöyle:
“Cumartesi günü itibarıyla adımı atılan ve dün sabah uygulanmaya başlayan süreç devam ediyor. ÖSO ile bizim de desteğimizle, oradaki gayret sakin bir şekilde devam ediyor. Mesele, İdlib’te planlanan stratejiyi hayata geçirmek. İdlib, Hatay, bunlar bizimle iç içe olan yerler. Buralarda bir sıkıntı var. Öyleyse bunu gidermemiz gerekiyor… Terör koridorunu bozmak zorundayız. Biz, yeni bir Kobani yaşamak istemiyoruz ve bunu yaşatmayacağız. Gerçek hak sahibi olanlar buralardan sürülmüştür. Bizim bu topraklarda gözümüz yok, ama oraların gerçek sahipleri de oralara yerleşsin istiyoruz.
Biz, Türkiye’nin Suriye ve Irak kaynaklı tehditlerle köşeye sıkıştırılmasına izin vermeyeceğiz. Saldırıları kendi topraklarımızda karşılamak yerine kaynağında çözme stratejimizi adım adım hayata geçiriyoruz. Fırat Kalkanı bunun ilk adımı, şimdi İdlib’te bir operasyon yürütülüyor.”
-Cemil Yıldız-