Erkan Baş ve Barış Atay’dan…

Hataylılara Teşekkür Erkan Baş, “Umudumuzun ve inancımızın her zaman arttığı Hatay’da bir kez daha umut dolduk” derken, Barış Atay, “Emeği geçen yoldaşlarıma, bu muhteşem birlikteliği ve müthiş buluşmayı gerçek kılan dostlarımıza ve halkımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu […]

Hataylılara Teşekkür

Erkan Baş, “Umudumuzun ve inancımızın her zaman arttığı Hatay’da bir kez daha umut dolduk” derken, Barış Atay, “Emeği geçen yoldaşlarıma, bu muhteşem birlikteliği ve müthiş buluşmayı gerçek kılan dostlarımıza ve halkımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu Defne’deki halk buluşmasında Hatay halkıyla bir araya gelirken hem Türkiye gündemini değerlendirdi hem de yaklaşan seçimler için çözüm adresi olarak İşçi Partisi saflarını işaret etti.

TİP Hatay İl Başkanlığı’nın, Defne ilçesindeki Bedircan Düğün Salonu’nda düzenlediği halk buluşmasında etkinliğin açılış konuşmasını, TİP Parti Meclisi (PM) üyesi, Hatay İl Başkanı Şahin Kışlakçı ve PM üyesi, Bölge Gençlik Sekreteri Aylin Açıkgöz yaptı.

-BİRLEŞEBİLİRMİŞİZ-

Açılış konuşmalarının ardından sözü alan Genel Başkan Yardımcısı Mengüllüoğlu, ¨Sevgili dostlar, bu öyle sıradan bir buluşma değil. Öylesine yan yana gelmedik¨ diyerek şöyle devam etti:

¨Bu halkın; umuda, emeğe, özgürlüğe, yeni sözlere, yeni fikirlere ne çok ihtiyacı varmış, bunu gördük. Emekte, alın terinde birleşebilirmişiz, bunu gördük. İnadımızı, irademizi ortaya koymak için ve mücadeleyi büyütmek için bir araya geldik. Sağ olun, var olun. Birlikte başaracağız…¨

-TÜM GÜCÜMÜZLE-

Sonrasında sözü, TİP Genel Başkanı Erkan Baş aldı. Türkiye’deki güncel sorunlara ve yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Baş, seçimlerin önemini vurguladı. Baş, TİP’in bütün kurumsal gücüyle bu seçimlere hazırlanacağını kaydetti ve ekledi:

¨Elbette Emek ve Özgürlük İttifakı’nın bütün bileşenleri olarak, hep beraber bu seçimlere hazırlanacağız.¨

-VERİLEN MESAJ-

Hatay’daki halk buluşmasının ardından bir mesaj paylaşan Erkan Baş, “Umudumuzun ve inancımızın her zaman arttığı Hatay’da bir kez daha umut dolduk. Etkinliğimize katılıp güç veren Hatay halkına ve bu güzel buluşmayı düzenleyen Hatay örgütümüze yürekten teşekkür ediyorum” derken, Barış Atay ise “Emeği geçen yoldaşlarıma, bu muhteşem birlikteliği ve müthiş buluşmayı gerçek kılan dostlarımıza ve halkımıza çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Hep beraber başaracağız” tespitinde durdu.

Tamer Yazar

Exit mobile version