Erzin’de Bağımsız Aday Ali Özsoy

Erzin’in refahı ve geleceği için “Bildiğin İşi Yapacaksın” sloganıyla yola çıkan Ali Özsoy, Erzin’de bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Özsoy, adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Merhaba, 1960 yılında Hatay’ın güzel ilçesi Erzin’de dün- yaya geldim. Babam, Erzin Özsoy ailesinden Mehmet Tahir Özsoy ve annem Başlamış Geçer ailesinden Fatma (Sulbiye) Özsoy’dur. Eğitim hayatım, Erzin […]

Erzin’in refahı ve geleceği için “Bildiğin İşi Yapacaksın” sloganıyla yola çıkan Ali Özsoy, Erzin’de bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Özsoy, adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba, 1960 yılında Hatay’ın güzel ilçesi Erzin’de dün- yaya geldim. Babam, Erzin Özsoy ailesinden Mehmet Tahir Özsoy ve annem Başlamış Geçer ailesinden Fatma (Sulbiye) Özsoy’dur. Eğitim hayatım, Erzin Hürriyet İlkokulu’ndan başlayıp, Adıyaman ve İskenderun’daki endüstri meslek liselerinde devam etti. İş hayatına ilk adımımı İzmir’de bir oto yedek parça dükkanı işleterek attım, ardından Erzin’de aile işletmemiz olan Özsoy Demir Doğrama Atölyesi’nde yöneticilik yaptım. 1985’de gittiğim Almanya’da geçirdiğim yıllar boyunca inşaat ve alt yapı sektörlerinde yöneticilik yaparken, ileri derecede Almanca öğrenme fırsatı buldum.
Erzin’in potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme ve ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirme konusunda kararlıyım. Bu hedefler doğrultusunda ilçemize hizmet etmek için sabırsızlanıyorum.

2011 yılında Erzin’e dönüş yaparak tarım sektörüne yatırım yaptım ve Özsoy Nar Suyu Sıkma, Zeytin Kırma ve Eleme Tesisi’ni kurarak yönetmeye başladım. Tarım ve narenciye üretiminde 45 yıllık birikime sahibim. Erzin ve halkının karşılaştığı sorunlara derinlemesine vakıfım. Özellikle alt yapı, yol, kaldırım, inşaat, afet yönetimi, şehirsel planlama, kentsel gelişim, işsizlik ve tarım alanlarındaki zorlukları çözmek için belediye başkanı olarak göreve talibim. Erzin sevdalısı biri olarak, bu sorunların çözümüne öncelik vereceğim.” -İlyas Yiğit-

Exit mobile version