Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Erzin’de yaşanan zincirleme kazada vefat sayısı arttı

Hatay’ın Erzin ilçesinde TIR, yolcu otobüsü ve otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.


Hatay’ın Erzin ilçesinde TIR, yolcu otobüsü ve otomobilin karıştığı trafik

Kaza, Dörtyol-Erzin Otoyolu’nun Kuzuculu Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir TIR’ın makaslama yaparak kontrolden çıkması sonucu aynı yönde ilerleyen yolcu otobüsü ile başka bir TIR’ın dorsesine çarpıştı. Çarpışmanın ardından otomobil de kazaya karıştı.

2 kişi hayatını kaybetti

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk haber paylaşımında vefat edenin sadece 1 kişi olduğu aktarılmıştı. Şimdi ise ağır yaralı olarak bulunan diğer vatandaştan da acı haber geldi.

Kazada otomobil sürücüsü Mert Aysüt ile araçta bulunan Ahmet Baran Çapar ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İki kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada 4 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı

Kazayla ilgili ekiplerin incelemesi sürerken, olayın kesin nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
Hatay’da meydana gelen feci kazada 2 kişinin yaşamını yitirmesi kentte üzüntüye neden oldu.