Eş zamanlı Uyuşturucu operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X Platformu üzerinden yaptığı açıklama ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen “narkogüç-49” operasyonunda önemli başarı elde edildiğini duyurdu. Operasyon kapsamında 15 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 1110 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi ve 214 zehir taciri ile sokak satıcısı yakalandı. Operasyonun detaylarına göre, Adana, Antalya, Ankara, Manisa, Aydın, Kocaeli, […]

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X Platformu üzerinden yaptığı açıklama ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen “narkogüç-49” operasyonunda önemli başarı elde edildiğini duyurdu. Operasyon kapsamında 15 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 1110 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi ve 214 zehir taciri ile sokak satıcısı yakalandı.
Operasyonun detaylarına göre, Adana, Antalya, Ankara, Manisa, Aydın, Kocaeli, Kahramanmaraş, Ağrı, Samsun, Bitlis, Niğde, Muğla, Şanlıurfa, Nevşehir ve Diyarbakır illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlıkları tarafından yürütülen operasyonlarda zehir tacirleri ve sokak satıcıları da yakalanarak adalet önüne çıkarılacak.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” dedi.  (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version