Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Antakya Sokaklarında

5 yeni butik otel

5 yeni butik otel açıldı

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin: “Pandemi’nin ekonomiyi negatif yönde etkilediği böylesi bir dönemde böyle güzel işletmeleri ilimize kazandırdıkları için firmalarımızı canı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum.”

Antakya’da, resmi adıyla Zenginler Mahallesi, yöre halkı adıyla da Gazipaşa İşhanı arkası ile Katolik Kilisesi alt kısmındaki eski Antakya sokaklarında yeni yeni kafe ve otellerin açıldığı bildirildi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Oda yetkilileriyle birlikte eski Antakya sokaklarında tur attıklarını ve açılan yeni tesislerle, Antakyalıların, pandemi sürecinin devam etmesine rağmen girişimcilik ruhunu pratiğe ne denli aktardıklarını gözlemlediklerini bilirdi.

Hikmet Çinçin, Antakyalılara hitaben, “Eski Antakya sokaklarını gezmenizi tavsiye ederim” başlıklı paylaşımında şöyle dedi:

“8. Meslek Komite üyelerimizle (Turizm Komitemiz), faaliyete yeni açılan ve hali hazırdaki butik otellerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Büyük bir tarihi mirasın ve medeniyetlerin kesişme noktasında yer almamıza rağmen, maalesef turizmden hak ettiğimiz payın alamamaktayız. Ancak yeni girişimcilerimiz, şehrimizin turizm potansiyeli çok iyi biliyor ve yeni işletmeler kazandırmak için de yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu kapsamda;

Aytül Yenibayrak Kurtböke’nin sahibi olduğu Le Reve Butik Otel’i, Numan Sahilli’nin sahibi olduğu Affan Otel’i, Kıvanç Amber’in sahibi olduğu Şuwi Antakya Butik Otel’i, MalikTurunç’un sahibi olduğu Tetrapole Otel’i, Yılmaz Kartal’ın sahibi olduğu Jasmin Konak Butik Otel’i ziyaret ettik.

Pandemi’nin dünyayı ve ülke ekonomimizi negatif yönde etkilediği böylesi bir dönemde böyle güzel işletmeleri ilimize kazandırdıkları için firmalarımızı canı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum. Naçizane tavsiyem, bu güzel işletmeleri görmek ve tarihi bir yolculuğa çıkmak için eski Antakya sokaklarında şöyle bir turlamanızdır.” -Selvi Günay-