Eski Başkan Tosyalı, partilere nezaket ziyaretinde 

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 2019-24 dönemi Belediye Başkanı olarak görev yapan Fatih Tosyalı, belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.  Tosyalı, 5 yıl boyunca İskenderun’a hizmet için mecliste görev alan ve yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte ilk ziyareti CHP […]

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 2019-24 dönemi Belediye Başkanı olarak görev yapan Fatih Tosyalı, belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Tosyalı, 5 yıl boyunca İskenderun’a hizmet için mecliste görev alan ve yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte ilk ziyareti CHP İskenderun ilçe teşkilatına gerçekleştirdi. Ziyarette, İlçe Başkanı Hüseyin Demir, Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belediye Başkan adayı Mehmet Duduoğlu ve yöneticiler tarafından karşılandı. 

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Hatay’a yakışır bir seçim süreci geçirildiğini belirterek, önceki dönem belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve meclis üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ise demokrasinin zenginliğini vurgulayarak, Tosyalı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

CHP Belediye Başkanı adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’un kalkınması ve ayağa kalkması için çaba gösterdiklerini belirterek, Tosyalı ve meclis üyelerine teşekkür etti. Eski Belediye Başkanı Tosyalı ise yaşanan felaketlere dikkat çekerek, meclis üyeleri ve partilere teşekkür etti ve iş birliği içinde alınan kararların önemine vurgu yaptı.  -İlyas Yiğit-

Exit mobile version