Esnafın Yeniden Ayağa Kaldırılması İçin Çalışmalar Devam Ediyor   

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin Nisan ayı yönetim kurulu toplantısı, Aziz Fatih Yılmaz başkanlığında HESOB toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek de katıldı.  Toplantıda, 6 Şubat deprem felaketinden bugüne kadarki süreç başta olmak üzere geçtiğimiz ay gerçekleşen faaliyetler ele alındı. Esnaf ve sanatkarın talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yılmaz, […]

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin Nisan ayı yönetim kurulu toplantısı, Aziz Fatih Yılmaz başkanlığında HESOB toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek de katıldı. 

Toplantıda, 6 Şubat deprem felaketinden bugüne kadarki süreç başta olmak üzere geçtiğimiz ay gerçekleşen faaliyetler ele alındı. Esnaf ve sanatkarın talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yılmaz, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için esnafın öncelikli olarak desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, yapılan çalışmaları değerlendirdi ve ticari hayatı canlandırmak adına çaba gösterileceğini belirtti. 

HESOB Başkanı Yılmaz, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantılarının sorunların çözümü için önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti. Esnaf ve sanatkarın kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, iletişimi güçlü tutarak sorunları dinlediklerini ve çözüm için çalıştıklarını dile getirdi. 

Başkan Yılmaz, esnaf ve sanatkarın refahının artması için çaba gösterdiklerini vurgulayarak, esnafın önerilerini samimiyetle değerlendirdiklerini ve çözüm raporlarını yetkililere ilettiklerini belirtti. Esnafın yanında olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. 

Yılmaz, ilin depreminin ardından ekonominin canlanması için ticari hayatın önemli olduğunu vurgulayarak, devletin kalıcı işyerleri için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Esnafın yanlarında olduklarını ve desteklerinin süreceğini dile getirdi.  – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version