EURO 2024’te parlayan gençler: Arda Güler de aralarında!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024), genç futbolcuların performansıyla dikkat çekiyor. Almanya’da devam eden turnuva, genç yeteneklerin liderlik özellikleri ve attıkları gollerle adlarından söz ettirmelerine sahne oluyor. Arda Güler, Gürcistan maçında attığı muhteşem golle ön plana çıktı ve turnuvadaki ilk maçında gol atan en genç oyuncu rekorunu kırdı. Alman Jamal Musiala ise İskoçya ve Macaristan […]

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024), genç futbolcuların performansıyla dikkat çekiyor. Almanya’da devam eden turnuva, genç yeteneklerin liderlik özellikleri ve attıkları gollerle adlarından söz ettirmelerine sahne oluyor.
Arda Güler, Gürcistan maçında attığı muhteşem golle ön plana çıktı ve turnuvadaki ilk maçında gol atan en genç oyuncu rekorunu kırdı. Alman Jamal Musiala ise İskoçya ve Macaristan maçlarında 2 gol kaydederek etkileyici performansını sergiledi.
Florian Wirtz, İskoçya’ya attığı golle Almanya adına tarihe geçerken, Jude Bellingham da İngiltere Milli Takımı’nda önemli bir rol üstleniyor. İspanya’nın genç kanatları Lamine Yamal ve Nico Williams ise hızları ve becerileriyle turnuvaya damga vuruyorlar.
Fransız Georges Mikautadze, Gürcistan’ın turnuvadaki en büyük kozlarından biri olarak öne çıkarken, Gürcistan’ın file bekçisi Giorgi Mamardashvili de takımına önemli katkılar sağlıyor.
EURO 2024, genç yeteneklerin ön planda olduğu maçlarla başladı. – Meriç Demiray-

Exit mobile version