Ev Yangını Mahalleyi Ayağa Kaldırdı

    Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Piri Reis Mahallesi’nde bir evde çıkan yangın, mahalle sakinlerinde büyük panik yarattı. Yangın, evden yükselen dumanların fark edilmesiyle ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının elektrik kontağından çıktığını tahmin ederek hızla müdahalede bulundu ve yangını kısa sürede kontrol […]

 

 

Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Piri Reis Mahallesi’nde bir evde çıkan yangın, mahalle sakinlerinde büyük panik yarattı. Yangın, evden yükselen dumanların fark edilmesiyle ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yangının elektrik kontağından çıktığını tahmin ederek hızla müdahalede bulundu ve yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının çıktığı binada, itfaiye ve polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu. Yangının kesin çıkış nedeni hakkında itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Olayda can kaybı veya yaralanma olmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedilirken, yangının çevredeki diğer yapılar üzerindeki olası etkileriyle ilgili çalışmalar da devam ediyor. ( Yusuf  Cemil Karaçay)

Exit mobile version