Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ev yapımı talk show’la başladı

Stand-up show’la devam ediyor

Stand-up show’la devam ediyor

Sosyal medya fenomenlerinin kalabalığında bir adım öne çıkan isimlerden biri de, mizah ustası, Komedyen-Yazar Kaan Sekban. Sekban, Meclis Kültür Merkezi’nde sahne almaya hazırlanıyor.

Kısa bir süre önce, odasından 8 takipçisine yaptığı ev yapımı talk show’la başlayan mizah denemeleri, bugün dev salonlarda binlerce kişinin saatlerce kahkahalara boğulduğu stand-up show’lara dönüştü. Dünün beyaz-yakalı yöneticisi, bugünün büyük mizah ustası Kaan Sekban, 26 Ekim’de Meclis Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da sahne almaya hazırlanıyor.
Devam eden gösterilerine yönelik yoğun ilgi için verdiği mesajında, “Aralık gösterisine ait 3.000 biletin 1.520 tanesi 24 saatte tükendi” diyen Sekban, “Küfürsüz, bel altına inmeyen bu farklı mizaha sahip çıkan herkese çok teşekkürler” dedi.
Sosyal medyada yer almanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden Sekban’ın buna dair tespiti ise oldukça dikkat çekici:
“Haftanın üç gecesi Kaan Sekban Saçmalar hesabından yaptığım late night talk show ile tanıdı herkes beni ve beyaz yakalı hayatı, dizileri, yapay insan ilişkilerini, yaşam koçlarını ti’ye aldığım skeçlerle. Bu üretim ve paylaşım süreci beni sahne gösterileri yapmaya ve kitap yazmaya itti. Şu anda izleyici ve okuyucularımla Instagram aracılığıyla kurduğum benzersiz bir ilişki var. O yüzden sosyal medya, hayatımın tamamı.” -Tamer Yazar-