Evvel Temmuz uçurtmaları gökyüzünde

24. Evvel Temmuz Festivali’nin üçüncü gününde, ÖVDER’in katkılarıyla düzenlenen Uçurtma ve Balon Şenliği, çocukları ve aileleri bir araya getirdi. Etkinlik, katılımcıların gökyüzünü rengarenk uçurtma ve balonlarla süslemesiyle coşkulu anlara sahne oldu. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “24. Evvel Temmuz Festivalimizin üçüncü gününde ÖVDER’in katkılarıyla Uçurtma ve Balon Şenliğinde çocuklarla bir araya geldik. Katılım gösterip uçurtma […]

24. Evvel Temmuz Festivali’nin üçüncü gününde, ÖVDER’in katkılarıyla düzenlenen Uçurtma ve Balon Şenliği, çocukları ve aileleri bir araya getirdi. Etkinlik, katılımcıların gökyüzünü rengarenk uçurtma ve balonlarla süslemesiyle coşkulu anlara sahne oldu.
Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “24. Evvel Temmuz Festivalimizin üçüncü gününde ÖVDER’in katkılarıyla Uçurtma ve Balon Şenliğinde çocuklarla bir araya geldik. Katılım gösterip uçurtma ve balonlarla gökyüzünü süsleyen herkese teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verildi. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version