Expo, Colorfest İle Rengarenk…

EXPO 2021 Hatay’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri coşkulu geçiyor. Bu kapsamda önceki gün yapılan “ColorFest”e yoğun bir ilgi vardı. DJ I’m Yankı ve Ersin Show’un performans sergilendiği etkinlikte, katılımcılara, festivale özel ücretsiz tişört, şapka ve farklı renklerden oluşan toz boyalar dağıtıldı. Toplanma alanında iz duvarı oluşturan misafirler, boya atımı ile beraber renkli anlar […]

EXPO 2021 Hatay’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri coşkulu geçiyor. Bu kapsamda önceki gün yapılan “ColorFest”e yoğun bir ilgi vardı. DJ I’m Yankı ve Ersin Show’un performans sergilendiği etkinlikte, katılımcılara, festivale özel ücretsiz tişört, şapka ve farklı renklerden oluşan toz boyalar dağıtıldı. Toplanma alanında iz duvarı oluşturan misafirler, boya atımı ile beraber renkli anlar yaşadı.

Coşkunun hiç düşmediği etkinlikte sarı, pembe ve yeşil alanlardan geçildikten sonra fuaye alanında şovlar ve tekrar atılan boylarla, EXPO alanı her anlamda rengarenk hale geldi. 2 bin kişiyi aşkın katılımın olduğu festival, EXPO YouTube hesabından da canlı olarak yayınlandı. Etkinlik sonrasında katılımcılar, dj performansı ile eğlenceye hız kesmeden devam etti.

Etkinliklere öğrencileri ile katılan Defne-Sümerler Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Günay, izlenimlerini şöyle aktardı:

“Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde düzenlenen EXPO 21 Hatay Colorfest Festivali etkinliğine Sümerler Ortaokulu olarak biz de iştirak ettik. Çocuklar çok eğlendi. Hikayede kalmayacak kadar güzeldi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesindeki bu güzel etkinliği için Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Çocuklar çok eğlendi, çok mutlu oldular.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version