Fabrika Kül Oldu

Narlıca’daki fabrikada işçilerin işbaşı yapmadığı saatte yangın çıkması olası ölümleri engelledi. Antakya-Narlıca’daki Trafik Muayene İstasyonu yanında, sahibi Gaziantepli olan NEON YAPI Şirketi’ne ait fabrikada yangın çıktı. Dün sabah yaşanan yağış sonrası yüksek voltaj iddiası ile çıktığı öne sürülen yangında kalın kabloların yüksek ses çıkartarak yanmaya başladığı ve fabrikanın 3 saat gibi sürede kül olduğu gözlendi. […]

Narlıca’daki fabrikada işçilerin işbaşı yapmadığı saatte yangın çıkması olası ölümleri engelledi.

Antakya-Narlıca’daki Trafik Muayene İstasyonu yanında, sahibi Gaziantepli olan NEON YAPI Şirketi’ne ait fabrikada yangın çıktı. Dün sabah yaşanan yağış sonrası yüksek voltaj iddiası ile çıktığı öne sürülen yangında kalın kabloların yüksek ses çıkartarak yanmaya başladığı ve fabrikanın 3 saat gibi sürede kül olduğu gözlendi.
İtfaiyenin çabalarına rağmen kısa sürede söndürülemeyen yangın fabrikadaki aletleri kullanılamaz hale getirdi. Dün sabah 05.30 sıralarında çıktığı öğrenilen yangın sırasında fabrikada işçi olmaması olası ölümleri engelledi. Yanan fabrikada yaklaşık 20 işçi çalışıyor.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version