Fatma Şahin, İskenderun’da alt yapı çalışmalarını inceledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İskenderun'da gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerde, alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kentte yaşanan kanalizasyon sorunlarının çözümü için Gaziantep ve diğer şehirlerden gelen ekiplerin desteğiyle yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dönmez, fedakârca çalışmaların sonucunda İskenderun’un alt yapısında belirli noktalarda rahatlama kaydedildiğini ve yapılacak tespitlerle hangi bölgelerde yatırım gerektiğinin belirleneceğini vurguladı. Ayrıca, geçmiş dönemde yapılmayan periyodik bakımın kanalizasyon sisteminde sorunlara yol açtığını belirterek, bu durumun salgın hastalıklara neden olabileceğini ifade etti. Başkan Dönmez, desteklerinden dolayı Başkan Şahin’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Başkan Fatma Şahin, İskenderun’un ve Başkan Mehmet Dönmez’in yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. Komşuluk kültürü ve inancının bu desteği gerektirdiğini vurgulayan Şahin, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek, doğru liderlik ve ekip ruhunun İskenderun için yeni bir umut olduğunu ifade etti. Başkan Şahin, Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi olarak İskenderun’a her türlü desteği vereceklerini ve yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Şahin, daha sonra İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti. Burada yapılan sohbetin ardından Şahin, kaymakamlık şeref defterini imzaladı. Son olarak, su baskınlarının yaşandığı Atatürk Bulvarı’ndaki su terfi istasyonunda incelemelerde bulunan Şahin, sorunların çözümü için gereken adımların atılacağını belirtti. -İlyas Yiğit-

Exit mobile version