Fenerbahçe-Hatayspor Maçı

Taraftar Yorumları Murat Kalın: Evet, ikinci yarı oyunun hakimiyetini tam almışken, gelen penaltılar ve hakemin de burada eyyamcılığı var tabii. Ama ne olursa olsun, kozu vermeyecekti hakeme. Gazel Seviş: Uyduruk iki penaltı verdi. Fahri Gündüz: Türker Yasin Kol, tüm Hatay halkının hakkı sana haram olsun inşallah! Zeki Koşman: Kadroda, 2 genç futbolcu var. Biri, vasatın […]

Taraftar Yorumları

Murat Kalın: Evet, ikinci yarı oyunun hakimiyetini tam almışken, gelen penaltılar ve hakemin de burada eyyamcılığı var tabii. Ama ne olursa olsun, kozu vermeyecekti hakeme.

Gazel Seviş: Uyduruk iki penaltı verdi.

Fahri Gündüz: Türker Yasin Kol, tüm Hatay halkının hakkı sana haram olsun inşallah!

Zeki Koşman: Kadroda, 2 genç futbolcu var. Biri, vasatın altında, biri iyi oynadı. Yine hakemin yanlış kararı ile kaybettik. Hakemi kınıyorum. Allah bildiği gibi yapsın.

Hasan Yetmez: FB’de en az 4 futbolcu, 20 yaş altı vardı sahada.

Zeki Koşman: İlk 11’de Arda ve Çağatay vardı, saygılar…

Dirgam Tuna: Allah o hakemi ve ’VAR’daki,  başta Yaşar Kemal Uğurlu’yu bildiği gibi yapsın. Ruben olacak adamı da bir uyarmalı. Ceza ise ceza verin! Kaç maçtır takımın kaderiyle oynuyor.

İbrahim Menge: Yazık oldu. Hatayspor’u, mağlubiyete rağmen tebrik ederim, iyi mücadele verdi. Canınız sağ olsun.

Ali Göktepe: Nedense Fener maçlarında çok pasif oynuyorlar.

Mükremin Cıla: Yasin Kol, bütün Hatay taraftarı, bu gece güzel dualarını sana gönderdi! İnşallah kabul olur!

Mehmet Santürk: “Fener oynadı” diyen var mı?

Emre Küçük: Formayı sahaya koysa, Fener adı yeter!

Abdulkadir Çubuk: Hakem değil, bizimkiler boş, korkak!

Mürsel Sürmeli: Abi bu ne ya! Geri pas, geri pas… Adamlar top oynamıyor! Bizimkiler tam ölmüş, ağlayanları yok! Bu futbol Hatayspor’a hiç yakışmadı.Ben Fenerbahçeliyim, ama önce memleketim, sonra Fenerbahçe! Çok üzüldüm, çok. İnşallah Malatya’yı yener, telafi ederiz.

Kenan Mattaoğulları: Mürsel Sürmeli, yiğen, Malatya’yı yenmeyenleri dövüyorlar, cano…

Mürsel Sürmeli: Abi, şu oyunu gördükten sonra, vay ki vay halimize! Resmen adamlar hasta etti beni. Televizyonun içine girip, adamları ısırasım geldi. İki penaltı da beleşe geldi. Yorumcular bile “takım çok kötü” diyor.

Mehmet Hasibe Yaşar: Bu beceriksiz hakemin bizi yakacağını biliyordum. Penaltıların dışında da tüm takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı. Ayrıca hakem, Eyüp Spor ile oynadığımız Türkiye Kupası maçının hakemiydi ve o maçta da bizi biçmişti.

Mustafa Şahin: Abi, bu El Kaabi, nasıl futbolcu? Geçen hafta olmayacak şekilde gol atıyor, bu hafta kale ağzında, pas şiddetinde vuruyor. Kişisel değerlendirme yapmak yanlış olabilir, ama bizim futbolcular garip şekilde gol kaçırıyorlar.

Mehmet Kılıç: Hatayspor’un ruhunda var, Fener’e yenilmek!

Mustafa Meliha Altınöz: Hatayspor, biraz özgüvenl,i korkmadan oynasaydı, 2-0 ya da 3-0 olurdu maç. Fener kazanmadı, hakem verdi, Fener’e maçı! Aynı hakem, Eyüp maçında 2 kırmızı kart vermişti bize.

Cuma Ali: Hatayspor’un FB’yi yeneceğini düşünen var mıydı, gerçekten? GS maçlarında sanki Yunan takımı geliyormuş gibi motive edilen takım, FB maçlarında, doğum günü partisine motive ediliyor. Bu maç özelinde hakem hata yapmış olabilir, ama Hatayspor, Fener’i yen-mez!

Cuma Burcu Kayişkanat: Hataysporlu oyuncular, korkak ve vasattı bugün. Son vuruşları iyi olsaydı, durum farklı olurdu. Bence hakeme gelince de… Penaltılar doğru karar bence!

Veysel Parıldar: İkinci penaltı tartışılır, ama birincinin penaltıyla alakası yok.

Nizamettin Aşçı: Hatayspor, hangi oyun sistemiyle oynadı? Pozisyonların 2’si de net penaltı.

İzzettin Ateş: Çok ince detaylar var. Ama bende kınıyorum maçın hakemini.

Okan Karataş: Hatayspor, iyi oynuyor gibi yapıp, inandırıyor. Ve hemen ya kırmızı kart alıyor ya da illa ki penaltı yaptırıyor. Bu, 2 yıldır böyle! Kabak tadı vermeye başladı. Gereksiz yere penaltı yaptıran ve kırmızı kart görmek için elinden gelen her şeyi yapan futbolcuya, yönetim tarafından ciddi ceza verilmeli. Hatayspor tesislerine adı verilmiş olan “Kütük Osman” lakaplı Osman Çalgın Hocamız olsa, bu tür oyuncuları kulağından çeker, dışarı atardı. “Ayrıca topa vurdun mu, kaleciyi de filelere yapıştıracaksın” derdi. Rakip kaleci, kendi kalecimiz gibi şut atmak da ne öyle? Yenilmek, hayatın her alanında var, ama kazanabilecekken, her seferinde benzer şekilde yenilmek de düşündürücü…

Razi Çelik: Hatayspor’a hakemler haksızlık yapıyor.

Ahmet Öztürk: Bırakın Allah aşkına, Hatay, top mop oynamıyor! GS maçındaki futbolcular, ne oldu da hiç bir varlık göstermez oldu? 90 dakikada iki pozisyona giriyorsun! Yazık!

Ahmet Dağdelen: Şu “sattı” diyenlere gıcık oluyorum arkadaş. Bu kadar karakterli iseniz, tutmayın bu takımı.

Adnan Coşkun: Ahmet Bey, “sattı” diyenlerin niçin böyle dediklerini anlamanız gerekirdi bugüne kadar! Hatayspor’un hiç bir maçına gitmeyen, hatta küme düşmesini bile isteyen belli bir kitledir.

Düzel Özgür: Hatay, çok iyi oynadı, hakemse bedavadan penaltılar verdi ve takım yenildi. Abartılacak bir durum yok. Hem, küme düşecek bir takıma da yenilmedi! Ligde olmamız başarı, ilk 10…

Mehmet İstanbullu: Geri paslar her zaman için risk yaratmıştır. Bunu, Hatayspor umarım günün birinde anlayacaktır. Munir’i zor durumda bırakıyorlar. O da ne yazık ki maçın kaderini belirleyecek hata yaptı. Her iki penaltı da çok gereksiz, anlamsız hareketler sonucu gerçekleşti. Ayrıca Hatayspor, yakaladığı gol fırsatlarını bu kadar kolay harcama lüksüne sahip olmamalı.

Exit mobile version