Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında Fenerbahçe, 24 Ekim Perşembe günü sahasında İngiliz devi Manchester United’ı ağırlayacak. Maç, Ülker Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak. Takımların Durumu Fenerbahçe, grupta oynadığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Manchester United ise 2 puanla 21. sırada bulunuyor. […]

UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında Fenerbahçe, 24 Ekim Perşembe günü sahasında İngiliz devi Manchester United’ı ağırlayacak. Maç, Ülker Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Takımların Durumu
Fenerbahçe, grupta oynadığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Manchester United ise 2 puanla 21. sırada bulunuyor. İki takım daha önce Avrupa kupalarında 6 kez karşılaşmış ve bu maçlarda her iki ekip de 3 galibiyet elde etmiş durumda. Fenerbahçe, bu zorlu mücadelede rakibini mağlup ederek rekabette öne geçmek istiyor.

Hakem ve Kadro Durumu
Maçın hakemi Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin olacak. Yardımcı hakemleri Nicolas Danos ve Benjamin Pages, dördüncü hakemi ise Jeremy Stinat üstlenecek.

Fenerbahçe, sol bek krizi yaşıyor. Ferdi Kadıoğlu’nun sezon başında Brighton’a transfer edilmesiyle birlikte, sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde kadroda yer alamayacak. Yedek sol bek Levent Mercan ise UEFA listesinde olmadığı için forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Bartuğ Elmaz da bu maçta oynayamayacak. Ancak, cezasını tamamlayan Bright Osayi-Samuel’ın maça katılması bekleniyor.

Önceki Maçlar
Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Union Saint-Gilloise’yi 2-1 mağlup ederken, Twente ile 1-1 berabere kaldı. Manchester United ise Twente ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Porto deplasmanında 3-3’lük bir beraberlik elde etti.

Fenerbahçe, bu kritik karşılaşmada galip gelerek grupta avantaj sağlamak istiyor.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ PLAY-OFF TURU İLK MAÇINDA FENERBAHÇE, HOLLANDA EKİBİ TWENTE İLE KARŞI KARŞIYA GELİYOR. MÜSABAKANIN İLK YARISI 1-1’LİK EŞİTLİKLE SONUÇLANDI. (SAMET YALÇIN/İSTANBUL-İHA)
Exit mobile version