Fenerbahçe bugün Lille ile oynayacak

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda bugün Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak. Maç, Hainaut Stadı’nda oynanacak ve TSİ 21.30’da başlayacak. Müsabakanın hakemliğini Rumen Istvan Kovacs yapacak. Kovacs’ın yardımcılıklarını Mihai Marica ve George Florin Neacsu üstlenecek. Horatiu Fesnic dördüncü hakem olarak görev alacak, Almanya’dan Christian Dingert VAR, Johann Pfeifer ise AVAR olarak bulunacak. Yeni Transferler İlk […]

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda bugün Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak. Maç, Hainaut Stadı’nda oynanacak ve TSİ 21.30’da başlayacak. Müsabakanın hakemliğini Rumen Istvan Kovacs yapacak. Kovacs’ın yardımcılıklarını Mihai Marica ve George Florin Neacsu üstlenecek. Horatiu Fesnic dördüncü hakem olarak görev alacak, Almanya’dan Christian Dingert VAR, Johann Pfeifer ise AVAR olarak bulunacak.

Yeni Transferler İlk Kez Saha Çıkabilir
Fenerbahçe’nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında ilk kez sarı-lacivertli formayla sahada yer alabilir. Lugano maçlarında oynamayan bu oyuncular, Jose Mourinho’nun şansı vermesi durumunda bu önemli mücadelede görev alacak.

UEFA Kadrosu
Fenerbahçe’nin UEFA kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat
Defans: Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao
Orta saha: İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın
Forvet: Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin, Youssef En-Nesyri
Avrupa’da 273. Maç
Fenerbahçe, Lille maçıyla Avrupa kupalarındaki 273. karşılaşmasına çıkacak. Daha önce 272 Avrupa kupası maçında 109 galibiyet, 108 mağlubiyet ve 55 beraberlik yaşadı. Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında rakip fileleri 372 kez havalandırırken, kalesinde 388 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi Elemelerinde 37. Sınav
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde yarın 37. maçına çıkacak. Daha önceki 36 eleme maçında 14 galibiyet, 11’er beraberlik ve yenilgi yaşadı. Sarı-lacivertli ekip, bu süreçte 54 gol attı, kalesinde ise 43 gol gördü.

Avrupa Kupaları Performansı
Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarındaki performansı şu şekilde:

UEFA Kupası: 54 maç, 18 galibiyet, 10 beraberlik, 26 mağlubiyet
UEFA Avrupa Ligi: 82 maç, 42 galibiyet, 23 beraberlik, 17 mağlubiyet
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası: 33 maç, 9 galibiyet, 4 beraberlik, 20 mağlubiyet
UEFA Şampiyonlar Ligi eleme: 36 maç, 14 galibiyet, 11 beraberlik, 11 mağlubiyet
UEFA Şampiyonlar Ligi: 40 maç, 11 galibiyet, 6 beraberlik, 23 mağlubiyet
Avrupa Kupa Galipleri Kupası: 9 maç, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyet
UEFA Avrupa Konferans Ligi: 18 maç, 12 galibiyet, 6 mağlubiyet
Toplamda 272 maçta 109 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 mağlubiyet yaşandı. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 372 gol atarken, kalesinde 388 gol gördü.

Lille Maçı Hazırlıkları
Fenerbahçe, Lille maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenmanda futbolcular pas çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışıldığı öğrenildi. Tedavisine devam edilen Fred, idmana katılmazken, UEFA listesinde yer almayan Emre Mor da sakatlığı nedeniyle çalışmada yer almadı. Fenerbahçe, Lille maçı için özel uçakla Fransa’ya saat 14.00’te hareket edecek. -AA-

Exit mobile version