Festival gündemi tartışacak…

Türkiye’de Sol Siyaset Her sene büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen geleneksel Samandağ Evvel Temmuz Festivali kapsamında gerçekleşecek olan Panel, Meclis’in önemli isimlerini aynı masada buluşturacak. Ali İsmail Korkmaz Festival Alanı’nda 11-12-13-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan ve yüklü bir programla misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Samandağ Evvel Temmuz Festivali, 24 Haziran seçimleri ardından önemli bir Panel’e ev […]

Türkiye’de Sol Siyaset

Her sene büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen geleneksel Samandağ Evvel Temmuz Festivali kapsamında gerçekleşecek olan Panel, Meclis’in önemli isimlerini aynı masada buluşturacak.

Ali İsmail Korkmaz Festival Alanı’nda 11-12-13-14 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan ve yüklü bir programla misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Samandağ Evvel Temmuz Festivali, 24 Haziran seçimleri ardından önemli bir Panel’e ev sahipliği yapıyor. Aslen Hatay’lı olan HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları ve Antakya’lı Oyuncu-HDP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu yanı sıra CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın katılım göstereceği ‘Türkiye’de Sol Siyaset ve Mücadele Olanakları’ başlıklı Panel’in moderatörlüğünü Avukat Çetin Sakallı yapacak.
14 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da Deniz Sitesi Çınar Cafe Restaurant’ta yapılması planlanan Panelin, Barış Atay Mengüllüoğlu ve Tülay Hatimoğulları gibi önemli isimlerin katılımıyla önemli tespitlere ve saptamalara sahne olması bekleniyor.
-SOKAK SİYASETİ-
Son açıklamasında 24 Haziran Seçimleri’ni değerlendiren Barış Atay, ‘sokak siyasetinden’ gelen biri olduğunun altını çizerken, Meclis aritmetiğinde bundan sonra neler olabileceğine dair konuştu ve mevcut olan tüm imkanlarla toplumsal muhalefetin sesini duyurmaya devam edeceğinin altını çizdi. ‘Sokakla bağı kesilmiş bir Meclis zaten hiçbir işe yaramayacaktır” diyen Atay, sokakla olan bağlarını da, toplumsal muhalefetin büyümesi adına verdikleri mücadeleyi de, halk iradesini büyütme adına verdikleri çabayı da büyütmek zorunda olduklarını ifade etti. -Tamer Yazar-

Exit mobile version