Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Festivalde Hatay Tanıtımı

Hatayspor eski futbolcusu Mehmet

Hatayspor eski futbolcusu Mehmet Tuğrul, 25 yıl sonra davet edilerek geldiği ilimizden çok iyi izlenimlerle ayrıldı: “Hatay, bizde hoş bir seda bıraktı, dostluk ve ilgi gördük.”

Bir dönem Hatayspor forması giyen eski futbolculardan Mehmet Tuğrul, geçtiğimiz hafta sonunda geldiği Antakya’da katıldığı festival etkinlikleri ile şöhretler futbol maçı sonrası açıklamasında, ilimiz Hatay’ı öve öve bitiremedi.
Sosyal medya hesabı üzerinden, “Hatay bizde hoş bir seda bıraktı, Büyük ilgi, alaka ve dostluk gördük” diyen Hatayspor eski futbolcusu Mehmet Tuğrul’un, ilimizden ayrıldığı çeyrek yüzyıl sonrası mesajı şöyle:
“Bizler, 25 yıl önce Hatay’da, o camianın içerisinde çok güzel ve başarılı yıllar geçirdik. Kadim şehirdir Hatay. Anadolu uygarlığı medeniyeti görmüş, geçirmiş Hatay… Bizler, o yıllarda çok büyük dostluklar gördük, ilgi ve alaka gördük, hep anılarımızda hoş seda bir iz bırakmıştır. Hatırladıkça, insanı gülümseten, içinden kıpırtılar oluşturan güzellik… Bize bu anıları yerinde, dostlarla, camianın içerisinde olan insanlarla birlikte tekrar yaşatan, başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’a, Eray Özdemir’e Şenol Koyuncuoğlu’na, Özden Mısırlıoğlu’na, yıllarını profesyonel futbolcu ve antrenör olarak geçiren deneyimli tecrübeli kardeşim Ayhan Kaya’ya ve can dostlara çok teşekkür ederim. Ahde vefayı unutmayacak kadar uygar, medeni, dost kişilikler, hepinizi çok seviyoruz.” -Cemil Yıldız-