FIFA’dan Türk Futboluna 9,8 milyon dolar 

FIFA Türk futboluna 9.8 milyon dolar destek sağladı. FIFA Forward programı kapsamında Türk Futboluna 9,8 milyon dolar destek sağlandığı FIFA tarafından açıklandı. FIFA Üye Federasyonlar Avrupa Direktörü Elkhan Mammadov yapılan bu destek ile FIFA’nın, Forward Programı ile üye federasyonlarını altyapı, gençlik ligleri, kadın ligleri ve milli takımlarını geliştirmeye teşvik ettiğini söyledi. FIFA Üye Federasyonlar Avrupa […]

FIFA Türk futboluna 9.8 milyon dolar destek sağladı. FIFA Forward programı kapsamında Türk Futboluna 9,8 milyon dolar destek sağlandığı FIFA tarafından açıklandı. FIFA Üye Federasyonlar Avrupa Direktörü Elkhan Mammadov yapılan bu destek ile FIFA’nın, Forward Programı ile üye federasyonlarını altyapı, gençlik ligleri, kadın ligleri ve milli takımlarını geliştirmeye teşvik ettiğini söyledi.

FIFA Üye Federasyonlar Avrupa Direktörü Elkhan Mammadov, konuya dair yaptığı açıklamada ;”FIFA Forward, 2016’da kurulduktan sonra 8 yılda dünyada fark gözetmeksizin 211 ülkeye ulusal futbol federasyonları kanalıyla 2,8 milyar dolarlık yatırım yaptı.Türkiye Futbol Federasyonu ile sık sık çalışıyoruz. Türkiye bir futbol ülkesidir ve FIFA için de çok önemlidir. Türkiye’nin tüm köylerinde, şehirlerinde futbol oynanıyor.” dedi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonunun bir spor kompleksi inşa ettiğini belirten Mammadov, FIFA Forward’ın ise bu projeye 2 milyon 250 bin dolarlık bir katkı sağladığını söyledi.

Exit mobile version