Fizik tedavi ihtiyacı olanlar için ücretsiz hizmet HBB’den

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde evde sağlık ve bakım hizmetleri kapsamında, fizik tedavi ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik fizyoterapi hizmeti sunmaya devam ediyor.Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, doktor raporuyla fizik tedavi gereksinimi olan ortopedi, nöroloji, pediatri gibi çeşitli alanlarda hizmet vermekte. Alanında uzman sağlık ekipleri, fiziksel rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara, fizyoterapist eşliğinde fizik tedavi uygulayarak, onların […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde evde sağlık ve bakım hizmetleri kapsamında, fizik tedavi ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik fizyoterapi hizmeti sunmaya devam ediyor.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, doktor raporuyla fizik tedavi gereksinimi olan ortopedi, nöroloji, pediatri gibi çeşitli alanlarda hizmet vermekte. Alanında uzman sağlık ekipleri, fiziksel rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara, fizyoterapist eşliğinde fizik tedavi uygulayarak, onların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlıyor.
Büyükşehir yetkilileri, sosyal belediyecilik anlayışıyla ücretsiz bir şekilde sunulan bu tedavi hizmeti için randevu almak isteyen vatandaşların, 444 12 06 veya 153 numaralı telefonları aramaları gerektiğini belirtti. Gelen talepler doğrultusunda randevu oluşturarak, vatandaşlara ikamet ettikleri konutlarında hizmet verdiklerini de vurguladı.

Exit mobile version