Freni Boşalan Tır Şarampole Devrildi: Tonlarca Nar Yola Saçıldı

Hatay'ın İskenderun-Antakya yolu üzerinde freni boşalan park halindeki bir tır, şarampole devrildi. Kazada tonlarca nar yola döküldü, şoför şans eseri yara almadan kurtuldu.

Hatay’da İskenderun-Antakya yolu üzerinde park halindeyken freni boşalan bir tır, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Belen ilçe merkezi yakınlarında yaşanan kazada, tırdan yola nar döküldü. Kazanın meydana geldiği anlarda şoförün araçta olmaması, daha büyük bir felaketi önledi.

Kaza, Vatandaşları Şaşkına Çevirdi

31 ADM 279 plakalı Mercedes-Benz marka tır, park halindeyken freninin boşalmasıyla bir anda hareket etti. Kontrolsüz bir şekilde şarampole devrilen tırdan tonlarca nar yola saçıldı. Kazayı gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrol altına aldı.

Şoförün Araçta Olmaması Büyük Şans

Tırın şoförü M.İ.’nin, kazanın meydana geldiği sırada araçta olmaması, olası bir can kaybını önledi. Şoförün durumu iyi olduğu belirtilirken, tonlarca narın yola dökülmesi kazanın en dikkat çeken yönlerinden biri oldu. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası tır, vinç yardımıyla kaldırıldı.

Yolda Trafik Aksadı

Tırın devrilmesi ve narların yola saçılması nedeniyle bölgede kısa süreli trafik aksaklıkları yaşandı. Belen bölgesinde trafik ekiplerinin yönlendirmesiyle yol güvenliği sağlanarak ulaşım kontrollü bir şekilde sürdürüldü. Kaza sonrası yetkililer, tırın freniyle ilgili inceleme başlattı.

Exit mobile version