Futbolda Terör:Serhat Akın’a Silahlı Saldırı

    Fenerbahçe’nin eski milli futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın, bir TV kanalındaki spor programında sarı-lacivertli yönetime yönelik ağır eleştirilerde bulunduktan sonra stüdyo çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında Akın’a yönelik kurşunlar ayağına isabet etti. Olay sonrası Serhat Akın, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz,” şeklinde bir açıklama yaptı.   Tff Başkanı Ve Fenerbahçe […]

 

 

Fenerbahçe’nin eski milli futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın, bir TV kanalındaki spor programında sarı-lacivertli yönetime yönelik ağır eleştirilerde bulunduktan sonra stüdyo çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında Akın’a yönelik kurşunlar ayağına isabet etti. Olay sonrası Serhat Akın, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz,” şeklinde bir açıklama yaptı.

 

Tff Başkanı Ve Fenerbahçe Kulübü Saldırıyı Kınadı

 

Serhat Akın’a yapılan bu saldırıya tepkiler gecikmedi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Biz futbolun barışa, kardeşliğe hizmet etmesini istiyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Serhat Akın’a yapılan saldırıyı bir kez daha kınıyorum,” dedi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü de yaptığı açıklamada, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz,” ifadelerine yer verdi.

 

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım da saldırıyı şu sözlerle kınadı: “Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılması ve gereken cezaların verilmesidir. Eski futbolcumuz Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

 

Exit mobile version