Galatasaray, Avrupa Ligi’nde devam ediyor

Dün akşam Kopenhag deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi’nde veda eden Galatasaray, şimdi gözünü UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa Ligi’nde play-off turunda mücadele edecek ve rakibi 18 Aralık’ta çekilecek kura ile belli olacak. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasını ikinci sırada tamamlayan ve play-off turunda bir diğer ikinci bitiren takım ile eşleşecek. Maçlar […]

Dün akşam Kopenhag deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi’nde veda eden Galatasaray, şimdi gözünü UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa Ligi’nde play-off turunda mücadele edecek ve rakibi 18 Aralık’ta çekilecek kura ile belli olacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasını ikinci sırada tamamlayan ve play-off turunda bir diğer ikinci bitiren takım ile eşleşecek. Maçlar 15-22 Şubat tarihlerinde oynanacak ve galip gelen ekip, son 16 turuna yükselecek. İlk maçını 15 Şubat’ta sahasında oynayacak olan Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

İşte Galatasaray’ın muhtemel rakipleri:

A GRUBU: West Ham United / Freiburg

B GRUBU: Marsilya / Brighton

C GRUBU: Real Betis / Rangers / Sparta Prag

D GRUBU: Sporting Lizbon

E GRUBU: Toulouse / Union Saint-Gilloise

F GRUBU: Rennes / Villarreal

G GRUBU: Slavia Prag / Roma

H GRUBU: Karabağ / Molde -Adil Yeşildağ

Exit mobile version