Galatasaray ‘da galibiyet 90’da geldi!

Trendyol Superlig’de Gaziantep Şampiyonluğun en önemli takımlarından biri olan Galatasaray’a İstanbul’da büyük sürpriz yaptı. Maçın daha başında kornerden gelen topu Muslera’nın sağından ağlarla buluşturan Djilobodji takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Gaziantep kalesine 12 şut gönderen Galatasaray’ın Kerem ve İcardi ile direği takılan iki şutu var. İkinci yarıda ise üç şut direkten auta gitti. Maçın […]

Trendyol Superlig’de Gaziantep Şampiyonluğun en önemli takımlarından biri olan Galatasaray’a İstanbul’da büyük sürpriz yaptı. Maçın daha başında kornerden gelen topu Muslera’nın sağından ağlarla buluşturan Djilobodji takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Gaziantep kalesine 12 şut gönderen Galatasaray’ın Kerem ve İcardi ile direği takılan iki şutu var. İkinci yarıda ise üç şut direkten auta gitti.

Maçın ilk golünü atan Wilfired Zaha’nın sevinci…

İkinci yarı da oyuna giren Zaha, ceza sahası içinde Halil’in verdiği pası iyi değerlendirdi ve 72. dakikada sert bir şutla topu Gaziantep ağları ile buluşturdu. Maçın 89. dakikasında Barış Alper sol çaprazdan top yere inmeden Galatasaray’ı 2-1 öne geçiren golu attı.

İcardi’nin uzatma dakikalarında Halil’in verdiği pasta golü attı ama VAR’dan gelen uyarıyla göl ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

5 topu direkten dönen Galatasaray gol averajıyla ikinci sıradaki yerine korudu.(Haber Merkezi)

Exit mobile version