Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Bugün Hatay’da

Cim-Bom taraftarı Antakyalı İşadamı

Cim-Bom taraftarı Antakyalı İşadamı Halef Günay’ın jestini Galatasaray Kulübü göremedi. Aynı mealde karşı hamle ise Ali Güngör’den geldi. Güngör, Hatayspor kafilesini, gönüllü olarak otelinde konaklatacak.

Yarınki Hatayspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası maçı için Sarı-Kırmızılı ekibin bugün ilimize geleceği öğrenildi. Cim-Bom, Antakya Anemon Otel’de konaklayacak.
Edinilen bilgiye göre, koyu bir Galatasaray taraftarı olan Antakyalı işadamı Halef Günay, Sarı-Kırmızılı ekibin Ottoman Otel’de konaklaması durumunda otel masrafının %50’sini karşılayacağını Galatasaray Kulübü’ne bildirmesine rağmen, Sarı-Kırmızılı ekibin tercihini Anemon Otel’den yana kullanması şaşırttı. İşadamı Halef Günay’ın her hafta maçını izlediği takımı Galatasaray kafilesine, Hatay konukseverliğini gösterme ve iyi ev sahipliği yapma girişiminin karşılık görmemesi üzerine de, Ottoman Otel sahibi Ali Güngör, Halef Günay’ın bu iyi niyetli yaklaşımına sessiz kalınması üzerine, Hatayspor Kulübü’nü yarınki maç öncesi otelinde ücretsiz ağırlayacağını bildirdi.
-Cemil Yıldız-