Galatasaray dolu-dizgin!

Trendyol Süperlig’de  Galatasaray fırtınası devam ediyor. Şampiyonlar ligi Play-Off elemelerinde Molde’yi her iki maçta da yenen Galatasaray Gaziantepspor’u da defplasmanda3-0 mağlup etti. Maça hızlı başlayan Galatasaray maçın 5. dakikasında  Kerem Aktürkoğlu ile öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında  Mauro Icardi  63. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun asistiyle ağları havalandırdı fakat gol ofsayt […]

Trendyol Süperlig’de  Galatasaray fırtınası devam ediyor. Şampiyonlar ligi Play-Off elemelerinde Molde’yi her iki maçta da yenen Galatasaray Gaziantepspor’u da defplasmanda3-0 mağlup etti. Maça hızlı başlayan Galatasaray maçın 5. dakikasında  Kerem Aktürkoğlu ile öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında  Mauro Icardi  63. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun asistiyle ağları havalandırdı fakat gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ardından VAR devreye girdi ve golün temiz olduğu anlaşılınca skor 2-0’a geldi. 73’te golcü Mauro Icardi kazanılan penaltı atışını gole çevirince fark 3’e çıktı.

Maçın 75. dakikasında  Galatasaray kendi sahasından  hızla çıktı, Mertens’in pasında Kerem Aktürkoğlu topu Gaziantep kalesine gönderdi. Ancak VAR’da, pozisyonu izleyen Şansalan golü vermedi, pozisyonda Kerem Demirbay’ın ikili mücadelede elle oynadığı gerekçesiyle gol iptal edildi.

Haftanın diğer maçlarında ise  Pendikspor ile Corendon Alanyaspor karşılaştı.  İlk yarısı, golsüz sona eren karşılaşmada Janvier’in pasında savunmanın arkasına sarkan Augusto, ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruşla Corendon Alanyaspor’u öne geçirdi. Maçın uzatma dakikalarında 90+3. dakikada Pendikspor beraberliği yakaladı. Sağ çaprazdan Sequeirra’nın kullandığı serbest vuruşta Berkay Sülüngöz, topu kafasıyla ağlara gönderdi ve maç  1-1sona erdi.

BAŞAKŞEHİR EVİNDE YENİLDİ!

Bir diğer karşılaşma ise RAMS Başakşehir  ile TÜMOSAN Konyaspor arasındaydı. Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz sona erdi. 90 dakikanın sonunda  TÜMOSAN Konyaspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı. RAMS Başakşehir, ligde çıktığı 3. maçından da mağlubiyetle ayrıldı. TÜMOSAN Konyaspor ise ligde oynadığı 4 maçın ikisini kazanırken, ikisinde berabere kaldı.

Exit mobile version