Galatasaray Efeleri Hatay’ı yendi

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 5. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yendi. Hatay Merkez salonda oynanan karşılaşmanın hakemleri ise Tuncay Kandemir ve Doğan Sevinçelli oldu. 19-25 biten ilk setin ardından ikinci ve üçüncü sette de istediğini alamayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta takımına ciddi bir fark ile yenildi. Setler sırasıyla […]

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 5. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yendi.

Hatay Merkez salonda oynanan karşılaşmanın hakemleri ise Tuncay Kandemir ve Doğan Sevinçelli oldu.

19-25 biten ilk setin ardından ikinci ve üçüncü sette de istediğini alamayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta takımına ciddi bir fark ile yenildi. Setler sırasıyla 19-25, 15-25, 25-27 şeklinde sona erdi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımında yer alan oyuncular: Barbast, Berkun Eber Üstündağ, Mert Nevzat Güneş, Cüneyt Dağcı, İsa Karatekin, Kovac (Murat Karakaya, Fatih Yörümez, Rıfat Erden Çevikel, Yusuf Eken, Turgut Lelik, İsmail Koçak)

Galatasaray HDI Sigorta: Ahmet Tümer, Zimmermann, Hadrava, Kujundzic, Oğuzhan Karasu, Onur Günaydı (Beytullah Hatipoğlu, Osman Çağatay Durmaz, Muzaffer Yönet) – AA-

Exit mobile version