Galatasaray Kulübü’nün depremzedelere jesti Hatay’a 100 konut

Galatasaray spor kulübü, Hatay’da depremzedeler için 100 konut yaptıracak.

Galatasaray kulübü başkanı Dursun Özbek,3 deprem İl’i; Adıyaman, K.Maraş ve Hatay’da 100’erden toplam 300 konut yapmak üzere Çevre Şehircilik Bakanlığı’na 50 milyon lira bağışta bulundu. Bağış çeki önceki gün başkan Dursun Özbek tarafından bakan Mehmet Özhaseki’ye takdim edildi.
Galatasaray kulübünden gelişme ile ilgili şu bilgi verildi;
“Kulübümüz ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Kahramanmaraş ilinde 100 konut, Adıyaman ilinde 100 konut ve Hatay ilinde 100 konut olmak üzere toplam 300 konutun yapımına ilişkin protokolün imza töreni, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda gerçekleştirildi.
İmza töreni Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Ömer Bulut, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk ve Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan’ın katılımıyla gerçekleşti.
Başkan Dursun Aydın Özbek, 50 Milyon Türk Lirası çekini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’ye takdim etti.
İmza töreninin sonunda Başkan Dursun Aydın Özbek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut’a 100. yıl formasını ve Galatasaray Lisesi’nin kapısının yer aldığı plaketi takdim etti.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de, Galatasaray camiasına ve Başkanı Dursun Aydın Özbek’e teşekkür etti. (Meriç Demiray)

Exit mobile version