Gaziantep 3 puanı 3 golle aldı 

Galatasaray’ın geçen hafta 1-0 zor yendiği Fatih Karagümrük Futbol takımı Gaziantep’e 3-0 yenildi. Trendyol Süper Lig 18. Hafta 16.00 seansında Karagümrük ile Gaziantep karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında 26. dakikada Gaziantep Denis Dragus ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısını Gaziantep bulduğu bu golle 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Gaziantep etkili başlayan […]

Galatasaray’ın geçen hafta 1-0 zor yendiği Fatih Karagümrük Futbol takımı Gaziantep’e 3-0 yenildi. Trendyol Süper Lig 18. Hafta 16.00 seansında Karagümrük ile Gaziantep karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında 26. dakikada Gaziantep Denis Dragus ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısını Gaziantep bulduğu bu golle 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Gaziantep etkili başlayan taraf oldu. İkici yarının 49. dakikasında Max Gradel ile Gaziantep ile 2-0 öne geçti. Maçın son dakiklarında etkili oyununu sürdüren Gaziantep durumu 3-0 yaptı. Gaziatep’in 3. golünü N’Koulou kaydetti. Karşılaşma Gaziantep 3-0 galibiyetle kazanıp 3 puanın sahibi oldu. Gaziantep bu galibiyetle 19 puan yaparken Karagümrük 17 puanda kaldı.  (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version