Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep BB İskenderun’a göz kırpıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İskenderun’daki

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İskenderun’daki deprem sonrası İskenderun Belediyesi’ne destek olmak için harekete geçti. Başkan Vekili Halil Uğur ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla İskenderun’a giderek, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e tam destek sözü verdiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in görevlendirmesiyle İskenderun Belediyesi’ne giden Başkan Vekili Halil Uğur ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Başkan Mehmet Dönmez ve daire müdürleriyle bir araya gelerek İskenderun’un son durumu hakkında bilgi aldılar. Ardından İskenderun sahilinde, özellikle Mete Aslan Bulvarı ve Çay Mahallesi’nde incelemelerde bulundular.

Başkan Vekili Halil Uğur ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin İskenderun Belediyesi’nin yanında olacağını vurgulayarak, deprem sonrası İskenderun’un yeniden ayağa kaldırılması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirttiler. İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, Başkan Vekili Halil Uğur ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler’e teşekkür ederek, “İskenderun’u ayağa kaldırmak için bize destek olacak olmalarından dolayı çok mutluyum.

Gaziantep belediyesinin desteğine ihtiyacımız olduğunu belirttik ve hemen harekete geçtiler. Hafta içi İskenderun’a gelmelerini bekliyoruz. Bizleri kardeş belediye olarak gören Gaziantep’i yanımızda görmekten mutluyuz” şeklinde konuştu. -Yusuf Cemil Karaçay-