Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik ve Spor Müdürlüğü

Şehit Polis Komiser Yrd.

Şehit Polis Komiser Yrd. Gülşah Güler Futbol Turnuvası Şampiyonu

Şampiyon, finalde Öğretmenevi’ni 2-1 yendi…

Ankara’da şehit düşen Hataylı Polis Memuru Komiser Yardımcısı Gülşah Güler adına Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvası şampiyonluğunu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kazandı. Şampiyon takım, finalde Antakya Öğremenevi’ni 2-1 yenerek kupayı havaya kaldırdı.
13 Kasım Pazartesi günü saat 15.00’da Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan final maçını, Vali Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfi Savaş ile Başsavcı Ahmet Tekne de izledi.
Şehit Komiser Yardımcısı Gülşah Güler Demokrasi Futbol Turnuvası’na Vali, BŞB Başkanı ve Başsavcı yanı sıra Hatay Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Atalay Aygeç, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Hatay T Tipi Kapalı/ Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Akgüç, Hatay Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik, Hatay Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Şen, Kampüs Ceza İnfaz Kurumları Jandarma Bölük Komutanı J.Yüzbaşı Ali Soner Bozan, Şehit Polis Memuru Gülşah Güler’in ailesi, kurumların temsilci ve personeli, Hatay Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüleri katıldı.
Turnuva’nın final maçı başlamadan önce, Antakya Belediyesi Mehteran ekibi tarafından sergilenen gösteriye eşlik eden seyirciler keyifli anlar yaşadı.
Şehit Gülşah Güler’in annesi tarafından yapılan konuşmada ise oldukça duygusal anlar yaşanırken, Ceza İnfaz Kurumu Vaizi tarafından Şehit Komiser Yardımcısı Gülşah Güler ve tüm Şehitler için dua edildi.
-KALBİMİZDE YAŞAYACAK-
Turnuva’ya katılan kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine plaket dağıtımının ardından bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, şunları söyledi:
“Hatay T Tipi Kapalı/Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğümüzün girişimleri, Cumhuriyet Başsavcılığımız nezdinde, Sayın Valimizin ve belediyelerimizin katkıları ile İlimiz kamu kurumları arasında, Ankara Gölbaşı Polis Özel Harekat Dairesi Başkanlığı’nda görevi başında iken hainlerce şehit edilen Komiser Yardımcısı Gülşah Güler kardeşimiz adına düzenlemiş olduğumuz Demokrasi Futbol Turnuvası’nın final maçına hepiniz hoş geldiniz.
Devletimize karşı kalkışılan hain darbe girişimi sebebiyle zor günler yaşayan tüm kurumlarımızın birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde her türlü aktivitemizde yanımızda olan değerli Valimizin katkıları ile bu futbol turnuvasını düzenleme girişiminde bulunduk. Sizler de bu konuda bize büyük destek oldunuz. Futbol turnuvasının birlik ve beraberliği yansıtılması amacıyla, her an kalbimizde yaşayacak olan Şehit kardeşimizin adına düzenlenmesi fikri Cezaevi Müdürümüze aittir. Kendisine teşekkür ediyorum.
Bu Turnuva’yı gerçekleştirmemizde katkılarından dolayı, başta Sayın Valimiz, Gençlik ve Spor Müdürümüz ile Cezaevi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Turnuva’da başarılı olan ve finale kalan takımlara başarı diliyorum.
Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemiz için gözlerini kırpmadan canlarını veren aziz Şehitlerimiz ve 15 Temmuz Şehitlerimizin hepsine rahmet, minnet ve saygıyla hürmet ediyor, yerlerinin kalbimizde sonsuza kadar yaşayacağını temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”
Cumhuriyet Başsavcı Ahmet Tekne’ nin konuşmasının ardından Hatay Valisi Erdal Ata, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve Şehit Annesi Emine Güler’in ilk topa vuruşları ile finale kalan Öğretmenevi ve Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Futbol takımları arasındaki maçın startı verildi.
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Öğretmenevi’ni 2-1 yendi ve Turnuva şampiyonluğu kupasını havaya kaldıran taraf oldu. -Cemil Yıldız-