Göçmen kaçakçılığına geçit yok

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, 01 Şubat ile 14 Mart 2024 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar sonucunda 13 olaya müdahale edildi. Bu operasyonlarda 25 şüpheli organizatör gözaltına alındı ve 16 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Göçmen kaçakçılığında kullanıldığı tespit edilen […]

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, 01 Şubat ile 14 Mart 2024 tarihleri arasında yürütülen çalışmalar sonucunda 13 olaya müdahale edildi.
Bu operasyonlarda 25 şüpheli organizatör gözaltına alındı ve 16 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Göçmen kaçakçılığında kullanıldığı tespit edilen 14 araç, siciline şerh konularak bağlandı. Operasyonlar kapsamında 123 kaçak göçmen de yakalanarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. (İlyas Yiğit)

Exit mobile version