Gökçe Futbolist’in 7. Sayısı ‘Depremzede Hatayspor’

Editörlüğünü Ahmet Gökçe’nin yaptığı Gökçe Futbolist Dergisi, son sayısında Hatayspor’a geniş yer ayırdı. Dergide, Gazeteci-Yazar Metin Dingil tarafından kaleme alınan yazıda, Hatayspor’un 2. Lig’den Süper Lig’e yükselme hikayesi, 6 Şubat depremi öncesi ve sonrası yaşananlar, istatistiklerle birlikte detaylı olarak anlatılıyor. Derginin editörü Ahmet Gökçe, yeni sayıyla ilgili okuyucularına hitap ederek, “Uzun bir aradan sonra Gökçe […]

Editörlüğünü Ahmet Gökçe’nin yaptığı Gökçe Futbolist Dergisi, son sayısında Hatayspor’a geniş yer ayırdı. Dergide, Gazeteci-Yazar Metin Dingil tarafından kaleme alınan yazıda, Hatayspor’un 2. Lig’den Süper Lig’e yükselme hikayesi, 6 Şubat depremi öncesi ve sonrası yaşananlar, istatistiklerle birlikte detaylı olarak anlatılıyor.
Derginin editörü Ahmet Gökçe, yeni sayıyla ilgili okuyucularına hitap ederek, “Uzun bir aradan sonra Gökçe Futbolist Dergisi’nin 7. sayısı ile tekrar sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz! Bu sayımızda, Fenerbahçe’nin efsanevi oyuncusu Cemil Turan ile yaptığımız özel röportajı bulacaksınız. Ayrıca, konuk yazarımız Hüseyin Gökçe, Türkiye’nin ilk FIFA kokartlı hakemi Yahya Diker ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi,” dedi.
Derginin bu sayısında ayrıca, başyazar Tekin Toklucu’nun futbol gündemine dair dikkat çekici tespitleri ve Arif Doğan’ın Trabzon Fenerbahçe Kulübü üzerine yaptığı arşiv araştırması yer alıyor. Metin Dingil’in, Hatayspor’un deprem sonrası hikâyesine odaklanan belgesel niteliğindeki yazısı da sayının öne çıkan içeriklerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Gökçe, “Okuyucularımızdan Eylül Asaroğlu ile tanışacağınız ‘Sizden Gelenler’ köşemiz ve Selçuk Güler hocamızın Avrupa Şampiyonası değerlendirmesi de dergimizin zengin içeriğine katkı sunuyor. Bu özel sayımızı keyifle okuyacağınıza inanıyorum. Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum,” diyerek sosyal medyadan dergi yazarlarını takip etmeleri için okurlarına çağrıda bulundu.

Exit mobile version