Gökhan Günaydın kimdir? Gökhan Günaydın kaç yaşında ve nereli?

Gökhan Günaydın oldu. Canlı yayın konuğu CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, NOW Çalar Saat konuğu Gökhan Günaydın kimdir? Gökhan Günaydın kaç yaşında, nereli?

NOW Çalar Saat programının konuğu Gökhan Günaydın oldu. Canlı yayın konuğu CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki, NOW Çalar Saat konuğu Gökhan Günaydın kimdir? Gökhan Günaydın kaç yaşında, nereli?

Gökhan Günaydın Kimdir? Gökhan Günaydın kaç yaşında ve nereli?

Gökhan Günaydın, 21 Mayıs 1964’te Amasya’da doğmuş olan çok yönlü bir siyasetçi, hukukçu ve mühendis olarak tanınır. Eğitim hayatında önemli başarılara imza atan Günaydın, çeşitli disiplinlerde lisans ve yüksek lisans eğitimleri almıştır:

Akademik kariyerinde, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi‘nde yardımcı doçent ve doçent olarak dersler verdi. Aynı zamanda meslek kuruluşlarında aktif görev aldı; TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası‘nın genel başkanlığını ve KESK Tarım Orkam-Sen‘in yönetim kurulu üyeliğini yürüttü.

Gökhan Günaydın hangi partiden?

Gökhan Günaydın, 2010 yılında CHP‘de kısa süreli Genel Sekreter Yardımcılığı yaptıktan sonra Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Uzun yıllar CHP Parti Meclisi Üyeliği, genel başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulundu.

Gökhan Günaydın, partideki görevi süresince özellikle yerel yönetimler ve tarım politikaları üzerine çalışmalar yürüttü. Çok iyi derecede İngilizce bilmekte ve evli olduğu belirtilmektedir.

Gökhan Günaydın, şu anda CHP Grup Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır ve siyasi programlara katılarak güncel gelişmeleri değerlendirmektedir.

Exit mobile version