Gökhan Zan: Hatay halkı koyun değil

Türkiye İşçi Partisi Hatay Büyükşehir başkan adayı Gökhan Zan, kimsenin Hatay halkına koyun muamelesi yapamayacağını söyledi. TİP adayı Gökhan Zan’ın seçim mesajlarından ana başlıklar: İskenderun Pac Meydanı ve Şehitpamir caddesi’nde bugün esnafımızla buluştuk. Dertlerini ve sıkıntılarını dinledik, çözümlerimizi konuştuk. İskenderun’da değişimin öncüsü olacağız! Halkımızı seçeneksiz bırakanlara karşı mücadelemizi büyüteceğiz. -Bizler Hatay’da bin yıldır hakça ve […]

Türkiye İşçi Partisi Hatay Büyükşehir başkan adayı Gökhan Zan, kimsenin Hatay halkına koyun muamelesi yapamayacağını söyledi. TİP adayı Gökhan Zan’ın seçim mesajlarından ana başlıklar:

İskenderun Pac Meydanı ve Şehitpamir caddesi’nde bugün esnafımızla buluştuk. Dertlerini ve sıkıntılarını dinledik, çözümlerimizi konuştuk. İskenderun’da değişimin öncüsü olacağız! Halkımızı seçeneksiz bırakanlara karşı mücadelemizi büyüteceğiz.
-Bizler Hatay’da bin yıldır hakça ve kardeşçe yaşayan bir halkız. Hatay’ı Hatay yapan, binlerce yıldır, tüm kültürlerin bir arada var olma iradesidir, kadim birlikteliğimizdir, birbirimize her koşulda sahip çıkmamızdır.
-Altınözü ilçemizdeki Sarılar Mahallesi Aziz Georgios Rum Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret ettik. Üzülerek gördük ki, kilisenin 6 Şubat’ta yıkılan ve hala onarılamamış 600 yıllık bölümü, büyük bir sorun olarak duruyor.

Hatay’ın kültürel hazinesine sahip çıkılmalı. Başka Hatay’ımız yok. 1 Nisan’dan itibaren kültürel miraslarımıza hak ettikleri değeri göstereceğiz.
-Altınözü ve Yayladağı İlçemizin Mahallelerini ziyaret ettik. Her bir köyümüzde coşkuyla karşılandık, şeref bulduk.
Çiftçiler, emeğiyle üretenler, eşit hizmetten yoksun bırakılanlar için kazanacağız. Hep birlikte ayağa kalkacağız
-Kimse Hatay halkına koyun muamelesi yapamaz!
Umut dolu yarınlar için Değişmek şart
-Emek en kutsal değerimizdir. Emeğe ve emekçiye sahip çıkan bir belediye için Oylar TİP’e – İlyas Yiğit-

Exit mobile version