Gökhan Zan Sahada

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay büyükşehir Belediye başkan adayı Gökhan Zan sahaya indi. Eski milli futbolcu Gökhan Zan, bu kez Yeşil sahalar değil, siyaset arenasına indi. TİP’in Hatay Büyükşehir adayı Gökhan Zan seçim maratonuna ninesinin doğduğu Antakya-Dikmece’den start verdi. Gökhan Zan’ın seçim sathı paylaşımı şöyle: -Yolculuğumuza söz verdiğim gibi ninemin köyü olan Dikmece’den başlamıştım. Artık lafla […]

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay büyükşehir Belediye başkan adayı Gökhan Zan sahaya indi. Eski milli futbolcu Gökhan Zan, bu kez Yeşil sahalar değil, siyaset arenasına indi.

TİP’in Hatay Büyükşehir adayı Gökhan Zan seçim maratonuna ninesinin doğduğu Antakya-Dikmece’den start verdi. Gökhan Zan’ın seçim sathı paylaşımı şöyle:

-Yolculuğumuza söz verdiğim gibi ninemin köyü olan Dikmece’den başlamıştım. Artık lafla peynir gemisi yürütmeye, çeşitli spekülasyonlarla halka hizmet etme çabamıza leke sürmeye çalışanlara sokakta halkımızın teveccühüyle cevap vereceğim. Kendimizi, yapacaklarımızı anlatacağım.

-Hatay’ı AKP’ye de, AKP zihniyetindekilere de teslim etmeyeceğiz. Türkiye İşçi Partisi’ne vereceğiniz oylar size eksiksiz hizmet olarak geri dönecek.

-Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız…

-Mücadeleden ne çekiniriz ne de çekiliriz!

-Oylar TİP’e – İlyas Yiğit –

Exit mobile version