Gönüllü Üç Arkadaşın Eseri

Kocaelili 3 gönüllü arkadaş ilimiz Kırıkhan’da yaptıracakları 58 daireyi depremzedelere hediye edecek. Kırıkhan’da yaptırılacak binalarda önce depremzedeler oturacak daha sonra da depremzedeler eve sahip olunca da bu binalar öğrenci yurdu olarak hizmet verecek. Kocaeli’de yaşayan 3 iş insanı:Vedat Pehlivan, Alper Kanca ile Günhan Karakullukçu, afetzedelere gıda, yakacak ve kişisel ihtiyaçlardan oluşan pek çok yardım malzemesi […]

Kocaelili 3 gönüllü arkadaş ilimiz Kırıkhan’da yaptıracakları 58 daireyi depremzedelere hediye edecek.

Kırıkhan’da yaptırılacak binalarda önce depremzedeler oturacak daha sonra da depremzedeler eve sahip olunca da bu binalar öğrenci yurdu olarak hizmet verecek.

Kocaeli’de yaşayan 3 iş insanı:Vedat Pehlivan, Alper Kanca ile Günhan Karakullukçu, afetzedelere gıda, yakacak ve kişisel ihtiyaçlardan oluşan pek çok yardım malzemesi de ulaştırdı. Kocaelili 3 gönüllü arkadaşın girişimi üzerine; yapılacak 3 bin 200 metrekarelik 5 katlı bina için Kırıkhan’daki MYO yanı başındaki arsa üzerinde temel atıldıKocaelili 3 arkadaşın yaptırdığı binalar 2 ayda tamamlanacak ve bina 5 katlı olacak. Kırıkhan’da yaptırılacak binalar için hazırlıkların büyük bölümü Sakarya’da yapılacak,kolonlar ile bağlantıları burada yapılarak Kırıkhan’a taşınacak. Daha sonra da Binanın montajı yapılacak.

Exit mobile version