Gönüllülerden anlamlı etkinlik

Sevgi Yolu Gönüllüleri, Mavi Dayanışma Gönüllüleri Mardin’de anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Gönüllüler, bir dizi etkinlikle çocuklara ve gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Hatay’dan Mardin’e Gönüllüler, oyunlar oynadı, resim çizimleri yaptı, sinevizyon gösterileri düzenledi ve hediyeler dağıttı. Etkinlikler sırasında katılımcılar hem eğlenceli anlar yaşadı hem de sanatla iç içe vakit geçirdi. Orman Genel Müdürlüğü Teşkilatı, etkinlik boyunca […]

Sevgi Yolu Gönüllüleri, Mavi Dayanışma Gönüllüleri Mardin’de anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Gönüllüler, bir dizi etkinlikle çocuklara ve gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

Hatay’dan Mardin’e Gönüllüler, oyunlar oynadı, resim çizimleri yaptı, sinevizyon gösterileri düzenledi ve hediyeler dağıttı. Etkinlikler sırasında katılımcılar hem eğlenceli anlar yaşadı hem de sanatla iç içe vakit geçirdi.

Orman Genel Müdürlüğü Teşkilatı, etkinlik boyunca gönüllüleri misafir etti. Etkinliğin, katılımcılar üzerinde olumlu etkiler bıraktığı ve toplumsal dayanışmayı güçlendirdiği gözlemlendi.

Mavi Dayanışma Gönüllüleri, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve toplumun farklı kesimlerine ulaşarak daha fazla insana fayda sağlamayı hedeflediklerini belirtti. – Gönül Yeşil-

Exit mobile version